Houtaantasters bestrijden

Heeft u last van houtworm of andere houtaantasters? Wij helpen u er graag van af. Hoekstra Bedrijfshygiëne is gediplomeerd specialist in het bestrijden van houtworm bij zowel particulieren als bedrijven. Onze gehanteerde bestrijdingsmethode bestaat uit heteluchtbehandeling, gassingen, oppervlaktebehandeling en Hoekstra Injectie (gepatenteerde bestrijdingsmethode). Wij zijn gespecialiseerd in de bestrijding van tal van verschillende houtaantasters, naast houtworm, boktor, spinthoutkever en bonteknaagkever.

Houtworm

Boktor

verpopping-boktor-bestrijden

Spinthoutkever

spinthoutkever

Bonteknaagkever

Schade door houtaantastende insecten

Hout-aantastende insecten kunnen enorm veel schade veroorzaken. Houtaantasters zijn veelal aanwezig in houten constructies van oudere gebouwen en monumenten. U kunt de aanwezigheid van houtaantasters herkennen uitvliegopeningen in het hout en aan boormeel op de vloer en bij het hout. Voorkom verdere schade, schakel Hoekstra Bedrijfshygiëne in en behoud u authentieke en monumentale panden.

Informatie over houtaantasters

Voor meer informatie over de verschillende houtaantasters bekijk bovenstaande insecten. Heeft u nog andere vragen of wilt u een afspraak maken voor het bestrijden van houtaantasters? Vul ons contactformulier in of bel ons op 0513 – 52 98 99.

Uitgevoerde projecten: bestrijding houtaantasters

Bekijk hieronder de meest recente uitgevoerde projecten van de bestrijding van houtaantasters.