Werkgebied van Hoekstra Bedrijfshygiëne

Hoekstra Bedrijfshygiëne heeft als primair werkgebied Nederland en België. Hoekstra Bedrijfshygiëne is gevestigd in het noorden van Nederland, om precies te zijn in het prachtige Tijnje in het hart van Friesland. Onze dienstverlening beperkt zich echter niet tot het Noord Nederland. Wij zijn in heel Nederland en België inzetbaar.

Ongediertebestrijding in Nederland en België

Door onze expertise op het gebied van ongediertebestrijding wordt Hoekstra Bedrijfshygiëne benaderd vanuit heel Nederland en België om te helpen bij het bestrijden van diverse houtaantasters, schimmels & zwammen en ongedierte. Bekijk onze referenties om te zien waar wij opdrachten hebben uitgevoerd.

Internationaal

Onze expertise heeft inmiddels al internationale roem opgeleverd. Hierdoor krijgt Hoekstra Bedrijfshygiëne ook veel verzoeken vanuit buitenland om bestrijdingen uit te voeren. Zo hebben wij al meerdere projecten over de grens mogen doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heteluchtbehandeling ten behoeve van boktorbestrijding in Italië of het bestrijden van huiszwam in Portugal. Maar ook in landen zoals Spanje, Frankrijk en Duitsland zijn wij goed inzetbaar en hebben wij al meerdere projecten uitgevoerd.

Ongediertebestrijder inschakelen

Wilt u weten of wij ook uw probleem op kunnen lossen? Neem dan contact met ons op.