Hoekstra Bedrijfshygiëne verzorgt al jaren de ongediertebestrijding bij vele klanten. Ook als het gaat om een onderhoudscontract of een HACCP rapport. Wij verzorgen bestrijdings-, controle- en onderhoudswerkzaamheden op maat voor onze klanten.

Bestrijdingsmethoden ongedierte, schimmels & zwammen

Enkele voorbeelden waar mogelijk een onderhoudscontract voor ongediertebestrijding is gewenst zijn bakkerijen, distributiecentra, restaurants, supermarkten, ziekenhuizen. Voor al deze klanten leveren wij een inspectie en bestrijding op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van bijvoorbeeld: muizen, ratten, zilvervisjes, vlooien, mieren, bedwantsen en wespen. Hoekstra Bedrijfshygiëne bestrijd ook houtaantastende insecten, zoals de boktor en houtworm, en schimmels en zwammen die u bijvoorbeeld in u in hout in uw huis of bedrijfspand kan aantreffen.

Hoekstra Bedrijfshygiëne is gespecialiseerd in de volgende bestrijdingsmethoden;

Hoekstra Injectie

Heteluchtbehandeling

Gassingen

Oppervlaktebehandeling

Maak een keuze uit een van de genoemde methoden voor meer informatie. Heeft u behoefte aan extra informatie of wilt u een afspraak maken voor het bestrijden van ongedierte? Neem contact met ons op!