Wespen bestrijden

Wanneer u overlast ondervindt van een wespenplaag, is professionele bestrijding de beste oplossing. De bestrijding van wespen is niet eenvoudig en kan door onze bestrijders veilig en effectief worden uitgevoerd. Hoekstra Bedrijfshygiëne beschikt over verschillende bestrijdingsmethoden om wespen te bestrijden en wespennesten te verwijderen.

Wespennest verwijderen door vakmensen

Heeft u last van wespen of wilt u meer weten over de bestrijding? Wacht niet te lang, maar neem direct contact op met ons. Wij helpen u graag van wespen en ander ongedierte af.

wespen

Wespen in en rondom huis

Wilt u in de zomer van uw terras, achtertuin of balkon genieten? Dat gebeurt niet als het aan de wespen in uw tuin ligt. Ze komen maar al te graag op de lekker versnaperingen af die u op tafel zet of de wespen vinden het maar niets dat u in hun territorium verblijft. En wanneer wespen boos zijn is kan het snel een onprettige situatie worden. We adviseren u dan ook om bij aanwezigheid van wespen onze bestrijders in te schakelen, zodat een wespennest vakkundig kan worden verwijdert en de wespen effectief worden bestreden.

Overlast van wespen

De gewone wesp is een wesp die zijn papieren wespennest vaak onder de grond bouwt. Hierbij maken wespen meestal gebruik van een verlaten hol om hun wespennest in te maken. Een wesp is vaak op zoek naar voedsel en blijven hangen in de buurt van zoetigheid, dat bijvoorbeeld bij u op tafel staat. Dit is niet alleen hinderlijk het kan ook onhygiënisch zijn wanneer de wespen het voedsel aanraken. Wespen kunnen, vooral aan het eind van de zomer, veel overlast veroorzaken.

Kenmerken wespen:

  • 17 tot 20 mm lang;
  • Zwart en geel gekleurd;
  • Maken vaak papieren wespennesten in de grond of struikgewassen.

Last van wespen?

Neem bij aanwezigheid van wespen rondom uw huis of bedrijf direct contact op met Hoekstra Bedrijfshygiëne.