Ongedierte bestrijden

Hoekstra Bedrijfshygiëne verzorgt al jaren de ongediertebestrijding bij veel klanten. Met behulp van onze bestrijdingsmethoden kunnen wij verschillende ongedierte bestrijden, zoals muizen, ratten, zilvervisjes, papiervisjes en wespen. De bestrijdingsmethoden die wij toepassen in het bestrijden van ongedierte zijn: heteluchtbehandeling, gassingen en oppervlaktebehandeling.

Maak een keuze uit één van de genoemde methoden voor meer informatie of bekijk onderstaande ongedierte. Heeft u behoefte aan extra informatie of wilt u een afspraak maken voor het bestrijden van ongedierte? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons te bellen op 0513 – 52 98 99.

Bedwantsen

bedwantsen

Wespen

Muizen / Ratten

professionele_muizenbestrijding

Vlooien

Mieren

Kakkerlakken

Ongedierte-preventie: controle en onderhoud

Naast de bestrijding van ongedierte, verzorgen wij ook periodieke controles ter preventie van ongedierte. Deze werkzaamheden kunnen door ons volledig op maat verzorgd worden voor u en uw bedrijf; op basis van onderhoudscontracten of ter ondersteuning van HACCP rapportages. Enkele voorbeelden waar mogelijk een onderhoudscontract voor ongediertebestrijding gewenst zijn o.a. bakkerijen, distributiecentra, restaurants, supermarkten en ziekenhuizen. Voor al deze klanten kunnen wij een grondige inspectie en, waar nodig, bestrijding verzorgen. Neem contact met ons op om een passend onderhoudscontract voor uw bedrijf op te stellen.

Uitgevoerde ongediertebestrijding projecten

Hieronder kunt u onze meest recente ongediertebestrijdingsprojecten bekijken.