Vlooien bestrijden

Wanneer u vlooien in huis hebt, is professionele bestrijding de enige effectieve oplossing. Vlooien kunnen voor veel problemen zorgen bij uw huisdieren, maar ook bij u. Deze bloedparasieten kunnen voor een ware plaag zorgen als ze de juiste omgeving hebben gevonden om zich voort te planten. Hoekstra Bedrijfshygiëne beschikt over verschillende bestrijdingsmethoden om vlooien te bestrijden.

Wacht niet te lang met vlooien bestrijden!

Heeft u last van vlooien of wilt u meer weten over de bestrijding vlooien? Wacht niet te lang met vlooien bestrijden, maar neem direct contact op met ons. Wij helpen u graag van vlooien en ander ongedierte af.

Vlooien in uw woning

Een van meest voorkomende plekken waar u de larven van vlooien kunt vinden is in uw welkoms mat of tapijten. Vlooien springen eenvoudig van de ene naar de andere huisdier en kunnen zich hierdoor ook eenvoudig en snel verspreiden. Is de omgeving ideaal voor de vlo dan kunt het insect overal in huis vinden en zult u er ook last krijgen. Beten bij mensen ter hoogte van sokken komt vaak voor bij een vlooienplaag.

Kenmerken vlooien

  • komen veel voor op gevogelte en zoogdieren met een vacht
  • kunnen jeuk en huidirritatie veroorzaken
  • kunnen bij huisdieren lintwormen veroorzaken (als ze worden ingeslikt)
  • verspreiden zich van het ene huisdier op het andere
  • kattenvlo is meest bekende soort in Nederland

Last van vlooien?

Neem bij aanwezigheid van vlooien in huis of uw bedrijf direct contact op met Hoekstra Bedrijfshygiëne. Wij helpen u graag bij vlooien bestrijden!