Veiligheid, gezondheid en milieu staan voorop

Bij de bestrijding van ongedierte door Hoekstra Bedrijfshygiëne, staat altijd de veiligheid en gezondheid van mens en dier voorop. Daarnaast hanteren wij bestrijdingsmethoden die de beste keuze zijn voor het behoud van de natuur. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte, zoals houtaantasters, in oudere, monumentale panden, maar hechten ook veel waarde aan ons cultureel erfgoed. Daarom zijn wij altijd bezig met het ontwikkelen en door-ontwikkelen van onze bestrijdingsmethoden, zodat deze methoden voldoen aan alle genoemde belangen.

Bestrijdingsmethoden verbeteren en doorontwikkelen

Met veel aandacht blijven wij onze bestrijdingsmethoden door-ontwikkelen, voor de beste werking, de minste schade, de gezondheid van mens en dier, en zonder de natuur te vervuilen. Zo zijn wij overgestapt op een andere bestrijdingsgas (sulfurylfluoride, SO2F2) en hebben dit gas verwerkt in de onze bestrijdingsmethode gassing. Dit gas is veel minder schadelijk voor het milieu dan andere veelgebruikte gassen in onze sector.

Ook hebben wij de Hoekstra Injectie-methode geïntroduceerd. Deze methode heeft vele voordelen voor de bestrijding van houtaantastende insecten, ongedierte, zwammen en schimmels. Hoekstra Injectie is niet alleen veiliger voor onze medewerkers, maar er zijn in het hout ook minder en kleinere injectiegaten nodig om de houtaantastende insecten te bestrijden. Lees hier meer over Hoekstra Injectie.

Meer informatie over onze bestrijdingsmethoden?

Meer weten over onze bestrijdingsmethoden of heeft u bestrijding nodig voor een (monumentaal) gebouw? Neem contact met ons op om een afspraak te maken.