In de kerktoren van de kerk te Gieten heeft Hoekstra Bedrijfshygiëne onlangs een bestrijding van de bonte knaagkever gedaan.

Voor het bestrijden van de Bonte Knaagkever in deze kerktoren is gebruik gemaakt van de nieuwste bestrijdingsmethode: Hoekstra Injectie. Met deze nieuwe methode wordt het hout onder lage druk langzaam maar zeker verzadigd met het bestrijdingsmiddel tegen de Bonte Knaagkever. De belangrijkste voordelen van deze nieuwe methode is dat er veel meer bestrjidingsmiddel in het hout kan worden ingebracht. Het tweede belangrijke voordeel is dat er voor deze methode veel kleinere injectiegaten nodig zijn. In plaats van grote lelijke injectgaten, worden en nu kleine gaatjes gebruikt van ongeveer 6 mm doorsnede. Hiermee wordt het uiterlijk van het hout vrijwel niet meer aangetast.

Heeft u last van bonte knaagkever en wilt u dit vakkundig laten verwijderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook voor het verwijderen van ongedierte, zwammen, schimmels en andere houtaantasters bent u bij ons aan het juiste adres.