Huiszwam bestrijden

Wij komen wel eens gevaarlijke situaties tegen, maar dit project sloeg alles. Door een zwam aantasting was de vloer van een woning binnen een jaar zo verzwakt dat de bewoners door de vloer zakten. Het hout van de vloer was aangetast door huiszwam.

Vakkundige verwijdering en bestrijding huiszwam

Wij hebben er voor gezorgd dat door middel van specialistische bestrijding en verwijdering de huiszwam niet met aanwezig was binnen het huis. De bewoners konden hierna gelukkig weer, nadat een nieuwe vloer was gelegd, genieten van hun huis, zonder bang te zijn om door de vloer te zakken.

Muffe geur?

Soms kan de aanwijzing op zwammen in huis al zo klein zijn als een muffe geur die in huis hangt. Deze muffe geur kan ook zorgen voor een verminderde weerstand van de bewoners of zelfs gezondheidsproblemen. Ga bij zo’n klein aanwijzing dan ook na waar de geur vandaan komt of laat een ongediertebestrijder dit inspecteren.

Situaties zoals hierboven beschreven worden zijn erg extreem, maar niet onmogelijk. Het is alleen wel belangrijk om zwammen in huis snel te laten verwijderen, omdat dit akelige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

Wilt u uw huis of pand laten inspecteren op zwammen of schimmels? Of heeft u zwammen ontdekt? Neem dan contact met ons op voor onze bestrijdingsmogelijkheden!