Houtwormverwijdering in Friesland (en in de rest van Nederland) is voor Hoekstra Bedrijfshygiëne geen nieuwe bezigheid. Al sinds lange tijd heeft Hoekstra Bedrijfshygiëne zich in Friesland gespecialiseerd op het gebied van houtworm bestrijden en verwijderen. Houtwormverwijdering is een gespecialiseerd werk dat door Hoekstra Bedrijfshygiëne vakkundig gedaan kan worden door gediplomeerd personeel.

Houtwormkever bestrijden

Houtwormverwijdering wordt in Friesland vaak ingezet bij de grote houtwormkever. Dit insect heeft een voorkeur voor oud en enigszins vochtig eikenhout van monumentale gebouwen, zoals kerken en molens. De aantasting van het hout vindt tot in het kernhout plaats. De schade kan dan ook aanzienlijk zijn. De houtwormverwijdering dient dan ook zo snel mogelijk worden ingezet bij de constatering van de grote houtwormkever.

Specialisatie verwijdering houtworm

Door haar specialisatie verzorgt Hoekstra Bedrijfshygiëne houtwormverwijdering niet alleen in Friesland, maar ook daarbuiten. Vanuit het Friese Tijnje voert zij werkzaamheden uit in geheel Europa. Tevens heeft ze de beschikking over contacten met andere bedrijven in Friesland, zodat Hoekstra Bedrijfshygiëne u ook kan doorverwijzen naar gediplomeerde bedrijven bij u in Friesland.

Houtworm bestrijden in Friesland

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van houtwormbestrijding in Friesland.