Vakkundige bestrijding van ongedierte

Ongediertebestrijding in Friesland is voor Hoekstra Bedrijfshygiëne geen nieuwe bezigheid. Al sinds lange tijd heeft Hoekstra Bedrijfshygiëne zich in Friesland gespecialiseerd op het gebied van ongediertebestrijding.

Onderhoudscontracten ongediertebestrijding Friesland

Ongediertebestrijding is een gespecialiseerd werk dat door Hoekstra Bedrijfshygiëne vakkundig gedaan kan worden door gediplomeerd personeel. Als het gaat om een onderhoudscontract of een HACCP rapport. Wij verzorgen deze werkzaamheden op maat voor onze klanten. Enkele voorbeelden waar mogelijk een onderhoudscontract is gewenst, onder andere bakkerijen, distributiecentra, restaurants, supermarkten en ziekenhuizen. Voor al deze klanten leveren wij een inspectie en bestrijding op maat.

Specialisatie ongediertebestrijding

Door haar specialisatie verzorgt Hoekstra Bedrijfshygiëne ongediertebestrijding niet alleen in Friesland, maar ook daarbuiten. Vanuit het Friese Tijnje voert zij werkzaamheden uit in geheel Europa. Tevens heeft ze de beschikking over contacten met andere bedrijven in Friesland, zodat Hoekstra Bedrijfshygiëne u ook kan doorverwijzen naar gediplomeerde bedrijven bij u in Friesland.

Meer informatie over ongediertebestrijding

Heeft u behoefte aan extra informatie of wilt u een afspraak maken voor het bestrijden van ongedierte? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons te bellen op 0513-529899.

Uitgevoerde ongediertebestrijding projecten in Friesland

Bekijk hieronder de meest recente projecten van ongediertebestrijding die plaatsvonden in de provincie Friesland.